Liever persoonlijk contact?

Neem dan gerust contact op met één van onze isolatiefolie experts.

Je kunt ons ook altijd mailen Bekijk alle producten

Isolatiefolie vloer

De juiste isolatiefolie voor elke vloer

Een vloer zonder isolatie kan wel vijf graden kouder aanvoelen dan de gemiddelde kamertemperatuur. Vloerisolatie zorgt niet alleen voor warmere voeten, het levert je ook een flinke energiebesparing op. ISOdiscount heeft voor elke vloer de juiste isolatiefolie, of je nu een houten, betonnen, stenen of kwaaitaal vloer hebt. Ontdek onze hoogwaardige isolatiefolies die speciaal ontworpen zijn om je vloer te voorzien van optimale isolatie en bijdragen aan een comfortabelere en energie-efficiëntere vloerisolatie.
Lees meer

De voordelen van vloerisolatie

ISOdiscount heeft meerdere isolatiefolies die geschikt zijn voor vloerisolatie. Elke variant beschikt over een superieure isolatiewaarde. Onze reflecterende folies gaan warmteoverdracht tegen, waardoor kou buiten blijft, je vloer warmer wordt en je minder hoeft te stoken om een aangename temperatuur in huis te krijgen. In vergelijking met traditionele isolatiematerialen, zoals glas- en steenwol, beschikken onze isolatiefolies over de volgende voordelen:
 • 1. Duurzaam, energiebesparend en milieuvriendelijk
 • 2. Superieure isolatiewaarde, zowel in de zomer als in de winter
 • 3. Dunner dan traditionele isolatiematerialen
 • 4. Levert geen huidirritatie of allergieën op
 • 5. Is snel en eenvoudig aan te brengen

Vloerisolatiefolie 18 S R+ 19-laags

Onze dampdichte 18 S R+ isolatiefolie met 19 lagen is geschikt voor het isoleren van massieve vloeren. Deze waterdichte folie houdt kou, vocht en schimmel buiten. Met een rti-waarde van 5.80 m² K/W isoleert deze 19-laags isolatiefolie elke vloer perfect. Deze folie geeft de zekerheid van goede isolatie, tegen een betaalbare prijs.

Vloerisolatiefolie 11 SP 11-laags

De dampdichte 11 SP isolatiefolie met 11 lagen is een dunne ruimtebesparende folie. De folie is opgebouwd uit 11 reflecterende lagen en heeft een zeer hoge rti-waarde van 4.00 m² K/W. Deze folie is 25 mm dik. Dit maakt deze 11-laagse isolatiefolie makkelijk te verwerken en geschikt voor elke massieve vloer.

Damp-open vloerisolatiefolie SR40A++

Onze meerlaagse damp-open isolatiefolie SR40A++ heeft een ademende structuur die uitstekend geschikt is om houten vloeren mee te isoleren. De folie voert condens af naar buiten en zorgt ervoor dat de vloerconstructie niet wordt aangetast door houtrot. Met een superieure rti-waarde van 6.00 m² K/W is deze meerlaagse isolatiefolie geschikt voor elke houten vloer. Meer informatie nodig over welke isolatiefolie geschikt is voor je vloer? Maak dan gebruik van onze keuzehulp.

Zelf je vloer isoleren of een specialist inschakelen?

Ben je een beetje handig, dan kun je een hoop geld besparen door zelf je vloer te isoleren. De makkelijkste en voordeligste manier is via de kruipruimte. Je hoeft geen vloer uit te breken en je bevestigt de folie eenvoudig tegen de onderzijde van de vloer. Heb je geen kruipruimte of is je kruipruimte niet toegankelijk, dan kun je je vloer via de bovenzijde isoleren. Dit vereist meer expertise en arbeidskracht. Huur je een specialist in, dan betaal je iets meer, maar je kunt dan wel gebruikmaken van expertise, machines en gereedschap. Bekijk onze stappenplannen voor kruipruimte isolatie en vloerisolatie.

Zelf je kruipruimte isoleren met isolatiefolie?

Heb je een toegankelijke kruipruimte, dan is het isoleren van je vloer via de kruipruimte de beste optie. Je kruipruimte moet minimaal 50 centimeter diep zijn om prettig te kunnen werken. Ruim eerst de losliggende rommel op en zorg voor een egaal werkoppervlak. Met het ISOdiscount snijmes of een schaar maak je de folie eenvoudig op maat. Niet de folie vervolgens haaks op de vloerbalken tegen de vloer. Laat de banen 10 cm overlappen en maak ze luchtdicht met aluminium tape isolatie. Voor extra stevigheid plaats je houten latten langs de randen.

Kan ik isolatiefolie combineren met vloerverwarming?

Isolatiefolie kun je prima gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Het zorgt ervoor dat warmte niet via de kruipruimte verloren gaat. Doordat je vloer minder snel afkoelt en minder energie nodig heeft om op te warmen, zorgt isolatiefolie voor een flinke energiebesparing. Hierdoor kun je de vloerverwarming lager zetten, terwijl het in huis net zo aangenaam blijft.

product

Meerlaagse isolatiefolie 18 S R+ 19-laags

Geschikt voor   product product +5
RTI   RTI 5.80 m2.k/W

Afmetingen  c.a. 10m x 1,5m
Lagen  19
€ 213,53
p/m2 € 14,24

 Voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • completed benefit Energiebesparend
 • completed benefit Anti-allergeen
 • completed benefit 10 jaar garantie
 • completed benefit Hoge klanttevredenheid
 • completed benefit Snelle levering
product

Isolatiefolie 11 SP 11-laags

Geschikt voor   product product +4
RTI   RTI 4.00 m2.K/W

Afmetingen  c.a. 10m x 1,5m
Lagen  11
€ 170,82
p/m2 € 11,39

 Voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Bekijk alle producten
 • usp Ruimtebesparend
 • usp Scherp geprijsd
 • usp Eenvoudig te monteren
 • usp Snel geleverd