Liever persoonlijk contact?

Neemt u dan gerust contact op met onze expert op het gebied van isolatiefolie

U kunt ons ook altijd mailen Bekijk alle producten

Dun isolatiemateriaal

Voordelen van dun isolatiemateriaal

Uw huis isoleren met een dunne isolatiefolie van ISOdiscount is om meerdere reden te prijzen:
  •  Top kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Ruimtebesparend en dun isolatiemateriaal
  • Dunne isolatie met hoge RTI-waarde
  • Hoge isolatiewaarde en dampdichtheid
  •  Milieuvriendelijk & duurzaam
  • Superieure isolerende werking
Lees meer

Superieure isolerende werking dunne isolatiefolie

Een van de grootste voordelen van onze dunne isolatiefolies is de superieure isolerende werkingDit komt omdat de folie zowel in de zomer als in de winter werkzaam is. In de zomer reflecteert de isolatiefolie de hitte naar buiten. In de winter houdt de isolatiefolie de warmte in huis en houdt het koude lucht en tocht tegen.

Waar moet ik rekening mee houden?

Afhankelijk van de plek (dak, vloer, plafond, schuur, muur, kruipruimte) die u gaat isoleren zijn er diverse soorten dun isolatiemateriaal die u kunt toepassen. Iedere folie heeft zijn of haar unieke kenmerken. Het belangrijkste is de isolerende waarde van de dunne isolatiefolie. Hoe hoger deze waarde hoe meer u bespaart.

Dunne isolatiefolie voor hoogwaardige isolatie

Isodiscount biedt een uitgebreid assortiment dunne isolatiefolies met een hoge isolatiewaarde. Onze dunne isolatiematerialen zijn speciaal ontworpen om optimale thermische prestaties te leveren zonder veel ruimte in beslag te nemen. Met de dunste isolatiematerialen creëert u een hoogwaardige isolatielaag voor diverse toepassingen, waaronder dunne isolatie buitenmuren, dunne wandisolatie, dunne dakisolatie en dunne vloerisolatie.

Dunne isolatie buitenmuur

Voor het isoleren van buitenmuren met beperkte ruimte biedt Isodiscount een breed scala aan dunne isolatiefolies. Onze dunne isolatiematerialen met een hoge isolatiewaarde kunnen eenvoudig worden toegepast aan de buitenzijde van de muur, waardoor u een effectieve thermische barrière creëert. Profiteer van dunne isolatie buitenmuur om uw woning of gebouw energie-efficiënt te maken zonder concessies te doen aan de beschikbare ruimte.

Dunne wandisolatie

Voor het isoleren van wanden in beperkte ruimtes bieden onze dunne isolatiefolies de ideale oplossing. Met dunne wandisolatie kunt u de thermische prestaties van uw wanden aanzienlijk verbeteren zonder dat er veel ruimte verloren gaat. Kies voor hoogwaardige dunne isolatiefolies om een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat te creëren.

Dunne dakisolatie

Isodiscount biedt een breed scala aan dunne isolatiematerialen voor efficiënte dakisolatie. Onze dunne isolatiefolies met hoge isolatiewaarde kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd onder het dakbedekkingsmateriaal, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Met dunne dakisolatie kunt u het energieverbruik van uw gebouw verminderen en een duurzaam dak creëren.

Dunne vloerisolatie met hoge isolatiewaarde

Onze dunne isolatiefolies zijn ook geschikt voor vloerisolatie, zelfs in ruimtes met beperkte inbouwhoogte. Met dunne vloerisolatie kunt u koudebruggen voorkomen en warmte vasthouden, wat resulteert in een energiezuinige en comfortabele vloer. Kies voor hoogwaardige dunne isolatiefolies om de isolatiewaarde van uw vloer te optimaliseren zonder dat de vloerhoogte significant toeneemt.

Hoogwaardige dunne isolatiefolie

Met onze dunne isolatiefolies met een hoge isolatiewaarde krijgt u de beste prestaties zonder concessies te doen aan de beschikbare ruimte. Isodiscount biedt een ruime keuze aan dunne isolatiematerialen om aan al uw isolatiebehoeften te voldoen. Profiteer van dampdoorlatende folie en creëer een energiezuinige en comfortabele omgeving met onze hoogwaardige dunne isolatiematerialen.

Bekijk alle producten
  • usp Ruimtebesparend
  • usp Scherp geprijsd
  • usp Eenvoudig te monteren
  • usp Snel geleverd