Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden en garantiebepalingen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op onze producten, wij verzoeken u deze aandachtig door te lezen.

Al onze overeenkomsten, aanbiedingen, leveringen en uitvoeringen geschieden volgens de ‘Algemene verkoopvoorwaarden van Isodiscount.nl’ gedeponeerd bij de KVK. te Rotterdam. Daarnaast houdt Isodiscount.nl zich uiteraard aan de Wet “Verkoop op afstand”

Enkele belangrijke leveringsvoorwaarden en garantiebepalingen zijn als volgt:

Levertijd

Alle artikelen in ons assortiment zijn voorraadartikelen. Uw bestelling wordt na betaling over het algemeen binnen 2 werkdagen verstuurd en zeker binnen 5 werkdagen. In enkele gevallen kan het zo zijn dat een voorraadartikel tijdelijk is uitverkocht. Wij zullen u in dat geval telefonisch of via internet informeren over de levertijd. Wanneer u de levertijd te lang vindt kunt u de overeenkomst uiteraard kosteloos ontbinden (zie ook retour- en annuleringsvoorwaarden).

Betaalwijze

De volgende opties zijn mogelijk: contant bij aflevering (onder rembours) contant bij afhalen vooruitbetaling per bank of giro

Rembourskosten

De rembourskosten zijn alleen van toepassing indien u bij aflevering wenst te betalen, de kosten zijn 20 euro. Bestellen vanuit het buitenland niet mogelijk.

Toleranties

Voor afmetingen en dikten van plaatmaterialen geldt een tolerantie van max. 2%.

Garantiebepalingen

Op alle artikelen uit ons assortiment, waarvan u in alle redelijkheid een lange levensduur mag verwachten, krijgt u 6 maanden garantie bij defecten of fabricagefouten. Uw leveringsbon is het garantiebewijs.

Retour- en annuleringvoorwaarden

Voor iedere bestelling bij de Isodiscount.nl geldt een bedenktijd van 7 werkdagen. Binnen deze termijn kunt u de overeenkomst met isodiscount.nl herroepen zonder betaling van een boete en zonder opgave van redenen; mits de goederen in de originele staat verkeren. U betaalt in dit geval alleen de kosten voor het terugzenden van de goederen. Wanneer u reeds heeft betaald krijgt u uw geld zo snel mogelijk teruggestort (en tenminste binnen 30 dagen). De termijn van het herroepingsrecht gaat in op de dag waarop u de goederen ontvangt. Wanneer u de overeenkomst wilt herroepen dient u telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de isodiscount.nl. Wij zullen u dan informeren hoe u de goederen het best terug kunt sturen. Wanneer u de bestelling annuleert voor verzending worden geen kosten in rekening gebracht. Annuleert u de bestelling na verzending dan draagt u zelf op voor de kosten voor retourzending.

Verantwoordelijkheid

isodiscount.nl geeft op basis van uw beschrijvingen een zo goed mogelijk advies. In praktijk komt het soms voor dat resultaten tegenvallen. isodiscount.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze tegenvallende isolerende resultaten, omdat ze sterk afhankelijk zijn van de bouwkundige situatie. Omdat u zelf de verantwoordelijk draagt voor de wijze waarop u onze producten aanbrengt en/of toepast kan isodiscount.nl ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele vervolgkosten die voortvloeien uit gebruik van onze producten; ook niet wanneer deze zijn toegepast zoals beschreven in de productomschrijving en/of op onze website. Schakel voor extra zekerheid bij complexe problemen een isolatie adviseur in; deze komt ter plekke de situatie opnemen en geeft u een passend advies. Voor buitendaks isoleren raden wij u aan een dakdekkersbedrijf te benaderen om deze complexe werkzaamheden uit te voeren.

Privacy

Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de orderafhandeling alsmede voor marketingdoeleinden binnen Isodiscount.nl. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.

De voordelen

  • completed benefit Energiebesparend
  • completed benefit Zeer ruimtebesparend
  • completed benefit Anti-Allergeen
  • completed benefit Eenvoudig aan te brengen
  • completed benefit 10 jaar garantie
  • completed benefit Hoge klanttevredenheid
  • completed benefit Snelle levering uit voorraad

Benieuwd naar onze oplossingen?

Ga naar de webshop