hero

Over ons

ISOdiscount levert hoogwaardige isolatiefolies, waarmee je elk gebouw en elke woning kunt isoleren. De isolatiefolie is in Nederland een relatief nieuw product, want hier wordt nog altijd gewerkt met traditionele isolatiematerialen.

Isolatiefolie komt oorspronkelijk uit Frankrijk, waar het project al ruim 20 jaar wordt toegepast in de isolatie van daken, muren en vloeren. Het werkt anders dan traditionele isolatiematerialen, omdat onze isolatiefolie werkt door middel van reflectie. De isolatiefolie is opgebouwd uit meerdere lagen, namelijk externe reflecterende lagen, interne reflecterende lagen en isolerend schuim.

De isolatiefolie heeft als onderscheidende eigenschappen ten opzichte van het traditionele materiaal dat het: ruimtebesparend is (maximaal 30 mm dik), zeer eenvoudig aan te brengen, anti-allergeen (geen jeuk en huiduitslag meer!) en bovendien bespaart het op je energierekening!

Uitgebreid getest

ISOdiscount levert isolatiefolie uit voorraad. Sinds enige jaren zijn de Franse meerlaagse isolatieproducenten verenigd in de organisatie de SFIRMM. Deze vereniging is verantwoordelijk voor de uitgebreide tests op de isolatiefolies, om ervoor te zorgen dat de isolatiefolie een algemeen erkend keurmerk krijgt. De goedkeuring van de testmethode ligt op moment van lezen bij het Europees Parlement in Brussel.

Onze isolatiefolie is ook getest volgens de standaard ‘hotplatemethode’ om de rc-waarde te bepalen. Onze 18SR Super Reflectie is getest door Buro Dak Advies in Gorinchem, waarbij het materiaal een Rc-waarde scoorde van 2,51 m2K/W. Dit is nog zonder de werking van de reflectie en convectie, waardoor de isolatiefolie in de praktijk een nóg beter resultaat zal bereiken wanneer het om isolatie gaat (in de zomer en de winter!).

De voordelen

  • completed benefit Afhalen op één van onze locaties
  • completed benefit iDeal betalingen mogelijk
  • completed benefit Op werkdagen voor 13.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden

Benieuwd naar onze oplossingen?

Ga naar de webshop