Welke ruimte isoleren met isolatiefolie?

Waarom isolatiefolie van ISOdiscount?

Onze isolatiefolies zorgen voor een lagere energierekening en een gezond binnenklimaat. De isolatiefolies van ISOdiscount zijn voor elke ruimte een uitstekende keuze, omdat onze folies:

  • duurzaam, energiebesparend en milieuvriendelijk zijn.
  • voorzien zijn van een superieure isolerende werking.
  • goedkoper en dunner zijn dan traditionele isolatiematerialen.
  • anti-allergeen zijn. Ze leveren geen huidirritatie of allergieën op.
  • snel en eenvoudig kunnen worden aangebracht.

Kosten en subsidie voor het isoleren van je huis

IsolatiemateriaalGemiddelde materiaalkosten per m2
Isolatiefolie€ 10 tot 15,-
PUR-isolatieplaten€ 15 tot 40,-
Gespoten PUR€ 25 tot 35,-
EPS isolatieplaten€ 15 tot 40,-
Glas- of steenwol€ 20 tot 40,-
Lcynene€ 25 tot 40,-

Bij Milieu Centraal vind je een overzicht van alle landelijke en regionale subsidies. Op het aanbrengen van isolatiefolie geldt momenteel een verlaagd BTW-tarief van 6% in plaats van 21%. Met of zonder subsidie is isolatiefolie een voordelige keuze. Met een gemiddelde prijs per m2 van € 10,- tot € 15,- is isolatiefolie goedkoper dan traditionele isolatiematerialen, zoals glas- en steenwol.

Welke isolatiefolie heb ik nodig?

Welke isolatiefolie je nodig hebt, hangt af van de plek (dak, vloer, plafond, schuur, muur, kruipruimte) die je gaat isoleren. We hebben meerdere meerlaagse dampdichte en damp-open folies die je kunt gebruiken voor isolatieprojecten binnen- en buitenshuis. Iedere folie heeft unieke kenmerken. Het belangrijkste is de isolerende waarde. Hoe hoger deze waarde, hoe meer je bespaart op je energierekening.

Advies nodig of direct bestellen?

Bekijk onze producten en bestel snel en eenvoudig. We hebben een ruime voorraad en kunnen snel leveren. Eerst advies nodig? Neem contact op.