Onze klantervaringen

Isodiscount heeft niet alleen jarenlange ervaring in de verkoop en advies over isolatiefolie maar heeft ook honderden tevreden klanten. Hieronder vind je een selectie van hun ervaringen met onze isolatiefolies. Daarnaast zijn we met de lancering van de nieuwe site begonnen met een externe partner voor onze klant beoordelingen om zo objectief mogelijk weer te geven hoe tevreden onze klanten zijn. Lees gerust hun beoordelingen hieronder en als je vragen hebt horen we het graag.

Wouter Sierdsma Easterein star star star star star
Type project Huis

Materiaal was prima te verwerken, bezorging was goed geregeld. Al met al zitten we er nu heerlijk knus en behaaglijk bij in ons huisje.

P.L. De La Ruelle Terneuzen star star star star star
Type project Huis
Besteld product Isolatiefolie 11 SP 11-laags

Tijdens een programma op tv over een nieuwbouw woning in Engeland werden we geattendeerd op zgn. astronautenisolatie. Op Google gekeken bij astronautenisolatie en zodoende kwamen we op de website van Isodiscount. Twee jaren geleden hebben wij een woning gekocht welke is gebouwd in een periode toen er over isolatie nog niet werd nagedacht laat staan dat dit vereist was tijdens de bouw. Nou dit hebben we geweten. Er is ontzettend veel warmte via onze slaapetage naar de zolderverdieping gegaan, of misschien koude vanaf de zolderverdieping naar onze slaapetage gekomen. Daar de plafonds ook al gedateerd zijn hebben wij gekozen om de isolatie aan te brengen aan de zijde van de slaapvertrekken en overloop. Hiertegen komt dan weer een nieuwe plafondafwerking. We hebben de isolatie zelf aangebracht en tijdens het aanbrengen was de warmte al goed voelbaar. Nu het er tegen zit is het behaaglijk boven. De kachel behoeft maar even aan te staan en de warmte blijft heerlijk hangen in tegenstelling tot de voorgaande tijd toen zagen we de warmte zo wegvliegen. Wat het van de zomer met de warmte gaat doen moeten we nog even afwachten maar we hebben het grootste vertrouwen erin dat het dan ook goed zijn werk zal doen. Voor de woonkamer gaan we een 11 laags isolatie aanbrengen met daartegen wederom nieuwe plafondpanelen. Hierin gaan we spotjes aanbrengen. De 11 laags halen we wederom bij Isodiscount zeker gezien de hoge isolatiewaarde. We kunnen het een ieder aanbevelen.

Albert Bouwman Duiven star star star star
Type project Huis

Wij hebben de isolatie folie gebruikt tegen de muur. Daarna kwam de muurverwarming erop. De folie moet er voor zorgen dat de warmte grotendeels naar de kamer gaat en niet naar de buren. De bestelling ging prima, bezorging vond ik wat minder. De 2 rollen van totaal meer dan 350 euro werden bij de buren afgegeven omdat ik niet thuis was. Dit heb ik liever niet gezien de waarde, en het formaat van de bezorging. Persoonlijk zou ik TNT of DHL fijner vinden voor de bezorging van de goederen. De kwaliteit was prima in orde.

1 2 3 8

De voordelen

  • completed benefit Afhalen op één van onze locaties
  • completed benefit iDeal betalingen mogelijk
  • completed benefit Op werkdagen voor 13.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden

Overtuigd na deze reviews?

Ga naar de webshop