Liever persoonlijk contact?

Neemt u dan gerust contact op met onze expert op het gebied van isolatiefolie

U kunt ons ook altijd mailen Bekijk alle producten

Dak isoleren met isolatiefolie

Dak isolatie voordelen

Uw dak isoleren met een isolatiefolie of ook wel dakisolatiefolie, van Isodiscount, is om meerdere reden te prijzen:
  •  Top kwaliteit voor een scherpe prijs
  •  Dun & ruimtebesparend isolatiemateriaal
  •  Meerlaagse folies, dus ook geluidsisolatie
  •  Milieuvriendelijk & duurzaam
  • Superieure isolerende werking isolatiefolie
Lees meer
Een van de grootste voordelen van onze isolatiefolies is zijn superieure isolerende werking. Dit komt omdat de folie zowel in de zomer als in de winter werkzaam is. In de zomer reflecteert de isolatiefolie de hitte naar buiten. In de winter houdt de isolatiefolie de warmte in huis en houdt het koude lucht en tocht tegen.

Subsidie voor het isoleren van uw dak

Met subsidie worden onze isolatiefolies nog aantrekkelijker. Milieu Centraal zet de landelijke, provinciale en gemeentelijke subsidiepotjes op een rij, op de website van Mileu Centraal leest u meer. Sowieso is het arbeidsloon op de installatie van Isolatiefolies verlaagd van 21% naar 6%.

Waar moet ik rekening mee houden, kies de juiste isolatiefolie!

Dak van binnenuit isoleren

Als u uw dak wilt isoleren van binnenuit kunt het beste kiezen voor de 18SR+ isolatiefolie. Deze 19-laags isolatiefolie onze meest verkochte isolatiefolie vanwege de multi-toepasbaarheid.

Dak isoleren tegen geluid

Wilt u extra isoleren tegen geluidsoverlast dan adviseren wij de 17XLaine isolatiefolie. De 17-laags 17Xlaine bevat onder andere lagen schapenwol voor extra geluids-isolatie.

Dak van buitenaf isoleren

Wilt u uw dak van buitenaf isoleren rechtstreeks op het dakbeschot dan adviseren wij de 18V isolatiefolie te kiezen. De 18V heeft een extra beschermde schapenwol laag die waterdampen van binnenuit kan reguleren, dit maakt de 18V geschikt om direct aan te brengen op het dakbeschot zonder tengels te plaatsen. Mochten er al wel tengels op uw dakbeschot zitten dan kunt u ook de 18SR+ isolatiefolie toepassen.

Bekijk alle producten
  • usp Ruimtebesparend
  • usp Scherp geprijsd
  • usp Eenvoudig te monteren
  • usp Snel geleverd