Ervaringen isolatiefolie dak

ISOdiscount ervaringen

Bij ISOdiscount hebben we dakisolatiefolies met waterkerende, dampdoorlatende en reflecterende eigenschappen. Ze nemen minder ruimte in beslag dan EPS-platen, purschuim of glaswol en bieden een superieure isolerende werking. Onze folies bestaan uit meerdere lagen en isoleren luchtdicht, waardoor energieverlies wordt voorkomen. Met minder pieken in het temperatuurverloop (minder koelen en verwarmen) dragen onze isolatiefolies bij aan een comfortabeler huis en lagere energierekening.

De voordelen

  • Energiebesparend
  • Zeer ruimtebesparend
  • Anti-allergeen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Snelle levering uit voorraad

Deze tevreden klanten gingen je voor

“Het is jammer dat het niet beter bekend is, want het verwerken van folie is veel gemakkelijker dan platen en je gooit niets weg. Je knipt het iets groter uit dan je nodig hebt, overlapt het en de isolatiewaarde is veel hoger dan wat dan ook. Heb het onder mijn dak geniet en ook onder mijn vloer. Een stuk wat ik over had, leg ik nu ‘s avonds op mijn bed om de warmte van de elektrische deken vast te houden. Geweldig, voor mij een 10!”

Aad
Lisse

“Als eerder ook nu weer zeer snelle levering. Wij hebben inmiddels 2 huizen, gebouwd voor 1880, geïsoleerd met dit product en kunnen het zeker aanbevelen. Doordat het slechts enkele centimeters dik is kun je het zo achter bestaande betimmering gebruiken en tast het de sfeer van je huis niet aan.”

A.W.
Lemmer

“Ik heb de folie gebruikt voor het isoleren van het dakbeschot. Dit was al afgetimmerd waardoor de ruimte erg krap is en lastig te bereiken is. Dit materiaal is goed te gebruiken in deze situatie. Het is flexibel, stevig genoeg en als het latwerk geplaatst is, kun je het eenvoudig vastzetten met nietjes en bevestigingslatten. Het isolerend effect kan ik nog niet beoordelen, omdat het de afgelopen weken nog erg warm is.”

Milos
Zwolle

“Ik heb Isodiscount gevonden via Google; dakfolie uitgekozen en besteld. Ik kon de rollen dichtbij ophalen in Apeldoorn en alles bleek precies zoals afgesproken. Een volgende keer kies ik zeker weer voor Isodiscount.”

Geert
De Steeg

“Simpel te verwerken isolatiefolie. Eerst op maat knippen of snijden met een Stanley mes. Daarna nieten met een nietpistool en de randen afplakken met alu tape. Dit is werkelijk dun isoleren van schuine daken en wanden. Ik heb het afgewerkt met houten rachelwerk en gipsplaten. Superblij met dit isolatiemateriaal en hoe makkelijk het te verwerken was.”

Verna
Nieuwegein

“18 laags isolatie materiaal makkelijk te verwerken en biedt goede isolatie. Stralingskou van dak is nagenoeg weg.”

Johan
Hilversum

Advies nodig of direct bestellen?

Bekijk onze producten en bestel snel en eenvoudig. We hebben een ruime voorraad en kunnen snel leveren. Eerst advies nodig? Neem contact op.