Liever persoonlijk contact?

Neemt u dan gerust contact op met onze expert op het gebied van isolatiefolie

U kunt ons ook altijd mailen Bekijk alle producten

Isolatiefolie kopen

Isolatiefolie kopen om uw huis te isoleren

Isolatiefolie kopen om uw huis of gebouw te isoleren? Bekijk het ruime aanbod van ISOdiscount. Bij ISOdiscount vindt u hoogwaardige folies met superieure isolerende werking. In de zomer reflecteert de isolatiefolie de hitte naar buiten. In de winter houdt het de warmte in huis en houdt het koude lucht en tocht tegen. Eenvoudig aan te brengen, ruimtebesparend en anti-allergeen. Lees hieronder meer over de beste isolatiefolies voor muurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en het isoleren van een kruipruimte.
Lees meer

De beste isolatiefolie voor de hele woning

Welke folie u het beste kunt gebruiken, hangt af van de plaats die u gaat isoleren. We leggen uit wat de beste isolatiefolie is voor muurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en het isoleren van een kruipruimte.

Muur isolatiefolie

Ontdek onze hoogwaardige isolatiefolie die speciaal is ontworpen voor het isoleren van muren in verschillende woningtypes. Of het nu gaat om enkelsteense muren, dubbelsteense muren of spouwmuren, onze isolatiefolie biedt een doeltreffende oplossing om uw woonruimtes comfortabeler te maken. Deze veelzijdige isolatiefolie kan aan de binnenzijde van de muren worden aangebracht, ongeacht de samenstelling van de buitenmuur of spouw. Ontdek met behulp van onze isolatiefolie voor muren hoe u uw muren effectief kunt isoleren en zorg zo voor een efficiëntere en comfortabelere woonomgeving.

Zolder isolatiefolie

Bij het overwegen van zolderisolatie is het essentieel om rekening te houden met het type isolatiemateriaal dat is gebruikt aan de buitenzijde van het dak. Als er geen isolatiemateriaal aan de buitenkant aanwezig is, biedt dampremmende folie een uitstekende oplossing voor isolatie aan de binnenkant van het dakbeschot. Door deze folie aan te brengen kunt u een comfortabele zolderruimte creëren met effectieve isolatie. Ontdek meer over zolder isoleren met (dampremmende) folie en creëer een comfortabele en goed-geïsoleerde zolderruimte in uw woning door gebruik te maken van onze zolder isolatiefolie.

Kruipruimte isolatiefolie

Het toepassen van isolatiefolie in de kruipruimte biedt een effectieve manier om vocht en kou buiten te houden. Deze isolerende folie vormt een barrière en draagt bij aan een comfortabeler binnenklimaat. Als een veelgebruikte keuze voor deze ruimte, zorgt isolatiefolie voor extra isolatie en bescherming. Bekijk onze isolatiefolie voor kruipruimtes en maak uw woonomgeving comfortabeler en energie-efficiënter.

Vloer isolatiefolie

Het isoleren van uw vloer heeft aanzienlijke voordelen, met als grootste winst het buitensluiten van kou van onderaf. Bovendien wordt warmte die naar beneden zou ontsnappen, effectief vastgehouden. Zeg maar dag tegen koude voeten. Isolatiefolie is een veelgebruikte oplossing bij het leggen van zandcement- of betonvloeren, vooral in combinatie met vloerverwarming. Voor vloerisolatie met maximale effectiviteit raden wij u aan om onze isolatiefolie voor vloeren te bekijken.

Schuur isolatiefolie

Het isoleren van een schuur biedt aanzienlijke voordelen voor diverse doeleinden. Of uw schuur nu fungeert als werkruimte, opslagplaats of multifunctionele ruimte, isolatiefolie kan een cruciale rol spelen bij het creëren van een comfortabele omgeving. Het beschermt uw schuur tegen weersinvloeden en handhaaft een stabiele temperatuur, ongeacht de buitentemperatuur. Bezoek onze isolatiefolies voor schuren pagina voor meer informatie en zet de eerste stap naar een geoptimaliseerde schuur.

Dak isolatiefolie

Het plaatsen van hoogwaardige isolatiefolie voor het dak, is een doeltreffende strategie om warmteverlies te minimaliseren en vocht buiten te houden. Deze isolatiefolie versterkt de isolatiewaarde van uw dak en draagt bij aan een energiezuinige woning. Ontdek met welke dak isolatiefolie u uw dak kan transformeren tot een goed geïsoleerd en energie-efficiënt oppervlak.

Waarom isolatiefolie aanbrengen?

Het isoleren van uw woning met isolatiefolie levert veel voordelen op. Vooral als u last heeft van kou en tocht in huis en warmte snel verloren gaat. Isolatiefolie werkt anders dan traditioneel isolatiemateriaal, omdat het is opgebouwd uit meerdere lagen. Die bestaan uit externe reflecterende lagen, interne reflecterende lagen en isolerend schuim. Het houdt kou buiten en warmte binnen. Het levert u zelfs een lagere energierekening op. Met de juiste isolatiefolie kunt u vocht reguleren en schade aan de constructie van de woning voorkomen. En omdat isolatiefolie maximaal 30 mm dik is, is het ook nog eens ruimtebesparend. Ook op het dak, want aanpassingen aan bijvoorbeeld goten, dakkapellen en VELUX-ramen zijn niet nodig.

De voordelen van isolerende folie

Dit zijn de voordelen van onze folies:
 • Superieure isolerende werking
 • Ruimtebesparend, maximaal 30 mm dik
 • Snel en makkelijk te verwerken
 • Geen irritaties aan huid en luchtwegen zoals bij traditioneel isolatiemateriaal
 • Veroudert niet
 • Overal toepasbaar
 • Warmte binnenhouden
 • Hoge dampdichtheid
 • Lagere energierekening
 •  Snelle bezorging

Isoleren: van binnenuit of buitenaf?

Elk isolatiefolie kan voor isolatie van binnen als van buiten gebruikt worden. Wanden kunt u het beste van binnenuit isoleren. Dit heeft dezelfde werking als van buitenaf isoleren. Wilt u toch van buitenaf isoleren? Dan moet de gevel van de woning verwijderd worden. In sommige gevallen komt dat juist goed uit, bijvoorbeeld wanneer u een nieuwe gevel gaat plaatsen of vochtproblemen in de spouw heeft. In andere gevallen is van binnenuit isoleren de beste optie.

Hulp nodig bij de keuze voor uw folie?

Heeft u hulp nodig bij uw keuze voor een isolatiefolie? Bijvoorbeeld omdat u uw woonkamer wil isoleren, maar nog niet waar u moet beginnen. Bel of mail ons gerust en leg uw plannen aan ons voor. We adviseren u graag over de juiste isolatiefolie en hoe u deze kunt aanbrengen. Op onze website vindt u ook montagevideo’s waarin we stap voor stap uitleg geven.

De voordelen van ISOdiscount

Kiest u voor isolatiefolie uit het aanbod van ISOdiscount, dan profiteert u van deze voordelen:
 • Topkwaliteit voor een scherpe prijs
 • Dun en ruimtebesparend materiaal
 •  Hoge dampdichtheid
 • Milieuvriendelijk en duurzaam
 •  De superieure isolerende werking isolatiefolie

Bekijk alle producten
 • usp Ruimtebesparend
 • usp Scherp geprijsd
 • usp Eenvoudig te monteren
 • usp Snel geleverd