Isolatiefolie


Isolatiefolie is tegenwoordig niet meer weg te denken in een huis waar geleefd wordt. Vandaar dat het ook zeer belangrijk is dat de isolatiefolie van hoge kwaliteit is en zo ook duurzaam in gebruik is en flink wat geld bespaart. U kunt als bedrijf zijnde ook nog eens profiteren van speciale kortingen op de isolatiefolie voor de bedrijvenmarkt bovenop de al zo lage prijzen voor particulieren.

De isolatiefolie kan gebruikt worden voor vloeren, muren, plafonds en ramen, en kunnen dus voor het hele huis gebruikt worden. Op onze isolatiefolie krijgt u standaard 10 jaar fabrieksgarantie en u zult het meteen in uw portemonnee merken. Dit soort maatregelen worden natuurlijk steeds belangrijker voor uw huis, aangezien tegenwoordig elk huis een energielabel moet hebben.

Wilt u meer informatie over isolatiefolie of een van onze andere producten dan kunt u altijd contact met ons opnemen op het nummer 06-40908040. U kunt ook op de site uw gegevens achterlaten zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze deskundige medewerkers zullen u zo goed mogelijk adviseren.