Isolatie advies

Welk onderdeel van uw gebouw of woning wilt u isoleren?

Als je gaat isoleren bespaar je geld door een lagere energierekening. Bovendien spaar je het milieu omdat er minder energie nodig is. Natuurlijk vraagt de aankoop van isolatiemateriaal ook een investering; het kost simpelweg geld. Uiteindelijk zal deze investering wel geld opleveren, omdat goede isolatie een lagere energierekening betekent. De terugverdientijd ligt aan de hoogte van de investering en of u het laat doen, of zelf gaat doen. Het isoleren van een onverwarmde zolder met schuin dak zal u binnen twee jaar terugverdiend hebben, wanneer u dit zelf hebt gedaan. Bij uitbesteding van de klus zal de terugverdientijd ongeveer dubbel zo lang zijn .

Snel en gemakkelijk terugverdienen

Het voordeel van isoleren is dat de investering vaak bescheiden kan blijven, zeker als je gebruik maakt van onze isolatiefolie. De materiaalkosten van isolatiefolie zijn in de meeste gevallen bescheiden vergeleken met andere kostenbesparende investeringen (zoals nieuwe CV ketel, HR++ glas, na-isolatie van spouwmuren). Bovendien is de ‘verbouwing’ vaak makkelijk en niet ingrijpend, omdat je de folie gemakkelijk tegen de muur, of achter de radiator kunt plaatsen. Het isoleren van het dak van je huis is de kostenbesparende maatregel die zichzelf het snelst terugverdient. 
Isoleren verhoogt je woonplezier & -comfort en biedt als investering ook nog financieel voordeel. Door te investeren in isolatie verhoog je je leefplezier; je huis wordt prettiger om in te wonen. Daarnaast levert het financieel voordeel op omdat je je energierekening verlaagt. Zo bespaar je dag op dag, jaar in, jaar uit. Bovendien kan je huis in waarde stijgen, omdat huizenkopers een lage energierekening waardere

Subsidie voor investeringen

De Nederlandse overheid stimuleert het energiezuinig maken van je huis. Daarom is het verstandig om te onderzoeken of je subsidie kunt krijgen bij de landelijke overheid, of misschien bij je provincie of gemeente. Een subsidie maakt isoleren financieel nog aantrekkelijker!

Dak of zolder isolatiefolie instructie

Wand of muur isolatiefolie instructie

De voordelen

  • completed benefit Energiebesparend
  • completed benefit Zeer ruimtebesparend
  • completed benefit Anti-Allergeen
  • completed benefit Eenvoudig aan te brengen
  • completed benefit 10 jaar garantie
  • completed benefit Hoge klanttevredenheid
  • completed benefit Snelle levering uit voorraad

Benieuwd naar onze oplossingen?

Ga naar de webshop